“Po e mbushni kupën, rrini kot këtu”/ Nevrikoset keq Arjan Konomi dhe shpērthen ndaj vajzave

“Po e mbushni kupën, rrini kot këtu”/ Nevrikoset keq Arjan Konomi dhe shpērthen ndaj vajzave.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Op inionisti i Pë rputhen, Arjan Konomi, ka shp ërthyer ndaj Sarës dhe Antonelës për gjuhën që përdorin ndaj djemve.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Gjithçka nisi pasi Sara iu përgjigj ke q Pr incit dhe Rinianit.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Sara: Mund të kem f lirtuar, por jo tr adhti.

Riniani: Pse f lirtimi nuk është tra dhti?Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Sara: Paske kapur flokët sot.

“Ty nuk të njoh” e “e kishe mendjen te b i shtale ci”, ishin komentet që bënë që Konomi të ngrinte zërin kundër tyre.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

“More ç’e keni këtë sjellje, ç’është gjithë kjo arr ogancë ndaj djemve, ç’i keni këto përgjigje, e kuptoni që rrini kot këtu, ti Sara dhe Antonela pse silleni kështu me djemtë, ose përmirësoni fj alorin ndaj djemve ose ikni nga këtu,” tha Konomi.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…