Patris Berisha ‘harron’ Tunën, argetohet në shoqërinë e vajzave supėrśekś….

Patris Berisha ‘harron’ Tunën, argetohet në shoqërinë e vajzave supėrśekś….Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë…

Tuna Sejdi dhe Patris Berisha kanë qenë çifti më i diskutuar në mediat rozë këto kohët e fundit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë…

Së fundmi, Patrisi është parë duke u argëtuar në shoqërinë e vajzave su perse k si dhe duket se s’po e vret aspak mendjen për ma r rë dhënien me Tunën.

Në një story në Instagram, Patrisi shihet me një mik të tij basketbollist, Shkenda Dubovën dhe Xhuli Nurën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë…

Ndërkohë kemi parë në rrjetet sociale se Tuna është zhv endosur në SHBA.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1deon më p0shtë…