Nuk kishin para para, ÇlFTl shtirej sikur po fejohej nëpër lokale, që të merrnin pije falas..

Corinne Milleri dhe Adam Carolli kishin qenë së bashku vetëm për një muaj kur shkuan në një udhëtim në Atlanta për të festuar ditëlindjen e vajzës. Megjithëse po shijonin pushimin, duke kaluar kohë së bashku, ata ishin ngushtë me paratë. Kështu që për të kursyer para për pije, ata vendosën të bënin sikur po fejoheshin për të marrë pije falas nëpër lokalet që vizitonin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU