Nëna ia besoi djaloshin 4 vjeçar të sëmurë dado-s, por shikoni cka ndodh.. (VIDEO)

Djaloshi 4 vje çar, vuan nga sindroma Down, epilepsia dhe një sëm undje të zemrës, që nënkupton se atij i duhet kujdes konstant. Kur Lillian White – një dado, morri një kujdes fëmijën, nëna e tij vërejti ndryshime dra stike tek djali i saj.Ajo vendosi një kamerë të fshehur në shtëpi për të parë se çfarë ishte duke ndo.dhur kur ajo nuk ishte me djalin e saj. Kur mori pamjet e kamerave, ajo ishte tme rruar dhe jashtëzakonisht e shqe.tësuar.Ju ft0jm te sh1k0n1 v1de0n e pl0te KE TU