Ky çift na tregon vajzën dhe është kombinimi më i bukur që keni parë ndonjëherë.

Ky çift na tregon vajzën dhe është kombinimi më i bukur që keni parë ndonjëherë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

e shohim njerëz të mrekullueshëm çdo ditë, mirëpo kjo familje është vërtet e tillë dhe na ka lënë pa fjalë!Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Prindërit janë të dy m odel, Ksenia Belousova dhe ish-futbollisti Hugo Ukah dhe vajza e tyre Vivienne, që ka fituar l otari gj enetike.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Vajza e tyre që tani merr pjesë në s ete fotografike dhe me s iguri edhe atë e pret një e ardhme si m odele.

Vievienne është ndër kombinimet më të bukura mes t ipareve të babait dhe nënës që kemi parë ndonjëherë!Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Më poshtë mund të bindeni edhe ju duke i parë fotot e kësaj familjeje!Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…