“Këtu është më keq sesa të jesh gjallë”, Lutja e një nëne me tre jetimë: JU LUTEM ME NDIHMONl

Disa muaj më parë kjo grua humbi të shoqin. Brunilda quhet dhe është veçse 27 vjeçe. Kur e dëgjon të tregojë për hallet e saj, të duket sikur përballë ke një të moshuar.Ju f0tjm te shtypn1 v1de0n me p0shte:

Brunilda: Nuk ka gjë më të keqe, sesa të vuash për bukë e të qash për derman. E fillova jetën shumë e re. 15 vjeç. Me halle jam rritur, me halle kam jetuar, me halle gjithçka. Im shoq vdiq i ri dhe fëmijët i la të vegjël… edhe mua më ka lënë një hall të madh. Jeta këtu është skandaloze, rrugë nuk ka, dyqan jo, shkollë spital asgjë nuk ka. Këtu pak banorë kanë mbetur. Në dimër është e vështirë, çfarë bie jashtë hyn brenda. Ne flemë nën ujë. Si flemë ne, mos fleftë askush. Këtu as energji elektrike nuk ka, në shi, botë e të ftohtë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU