“Ish-partnerja lëshon akuzat e rëndë ndaj Meriton Mjekiqit Nuk e ka parë asnjëherë djalin e vetë, e përdor vetëm për imazh”

Ish-partnerja lëshon akuzat e rëndë ndaj “Meriton Mjekiqit Nuk e ka parë asnjëherë djalin e vetë, e përdor vetëm për imazh”Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Moderatori i njohur Meriton Mjekiqi ka qenë ditët e fundit në qendër të vëmendjes pas p ërplas jeve me Noizyn. Këtë mbrëmje ai është bërë sërish kryetitull i mediave, por këtë herë për jetën personale. I ftuar në “NIN” dy ditë më parë aj u pyet edhe për një me sazh të ish-partneres së tij, dërguar Varrosit, për të cilën tha: “Ajo nuk është tani gruaja ime. Egesta është mami i djalit tem. Djali jem është gja ku jem dhe për kurgjo në botë nuk e lejoj të ma largojë djalin. As me r eagime të tilla, veprime të ulëta si një femër sepse unë jam baba i djalit”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Pas kësaj dek larate ka ardhur edhe rea gimi i Egestës. Nëpërmjet disa st atuseve në rrjetet sociale ajo shkruan se moderatori nuk e ka takuar asnjëherë të birin. Ajo shprehet madje se ai e përdor atë në rrjetet sociale për të rregulluar imazhin. A kuzat e saj rë ndohen edhe më shumë, pasi Egesta shkruan se Meritoni ka kë r cë nuar atë dhe nënën e saj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…