Halil Matoshi qorton presidenten Osmani: “Lej kopallat, dil e lyp vaksína”.

Halil Matoshi qorton presidenten Osmani: “Lej kopallat, dil e lyp vaksína”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Zyrari i AAK-së dhe ish gazetari i njohur kosovar, Halil Matoshi ka kri tikuar v eprimtarinë e presidentes Vjosa Osmani në ditën e parë të saj të punës.

Osmani-Sadriu priti në vizitën e parë zy rtare sportisten Majlinda Kelmendi duke kr itikuar politikën dhe d iplomacinë për mos-sukseset në r aport me sukseset në sport.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Po ashtu, znj. Osmani Sadriu ka qenë edhe në një vizitë te a utoritetet shëndetësore që po merren me menaxhimin e si tuatës shëndetësore pas pandemisë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ai ka përmendur edhe presidentin h istorik të Kosovës, Ibrahim Rugovën, i cili thoshte që “Për lirinë e popullit tim jam në gj endje me marrë një shkop e me dalë nëpër botë, tek të mëdhenjtë…”Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…