E “kryqëzuan” për moshën, partneri 19-vite më i ri i propozon publikisht për martesë Adriana Matoshit.

E “kryqëzuan” për moshën, partneri 19-vite më i ri i propozon publikisht për martesë Adriana Matoshit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Aktorja dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Adriana Matoshi ka qenë në qëndër të vëmendjes sa I përket jetës së saj pr ivate.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Që prej momentin kur ajo bëri lidhjen e saj publike me futbollistin afrikan 19 vite më të ri, Matoshi është komentuar shpesh nga p ortalet dhe është “kryqzuar” nga ndjekësit e saj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Së fundmi asaj I është s osur durimi dhe e pr ekur nga komentet e ndjekësve për moshën ka bërë një shkrim.

“Në një foto disa më shkruajtën: Sa k eq po plakesh, je e tm e rrsh me.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo që ndodhi më bëri të kuptoj se sa e vështirë duhet të jetë të jesh një grua e re, në kohën e mediave sociale. Unë jam 41, e di kush jam dhe e di se çfarë dua, por komente të tilla mund të të dë mtojnë vetëm sh pirtin e juaj!”- shkruan Adriana.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…