Duda Balje Zbulon Emrin E Deputetit Kosovar Që E Tërheq Më Shumë Fîzikisht!

Duda Balje Zbulon Emrin E Deputetit Kosovar Që E Tërheq Më Shumë Fîzikisht!Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, e ftuar në emisionin “Shiko Kush LUAN” është pyetur se cili është deputeti që e tërheq atë më shumë fîzikisht.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Ajo ka vendosur të përgjigjet pa ngurrim duke përmendur emrin e Milaim Zekës, ani pse ky i fundit nuk është më deputet në Kuvendin e Kosovës.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Rikujtojmë se edhe Milaimi në një intervistë ka zgjedhur Duden si deputeten më të zonjën dhe më të rheqëse në parlamentin e KosovësJu ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…