“Do me gatuash mua, sdo dalesh nga shtepia”, Bleona tregon arsyen që e detyroi të ndahej nga miliarderi shqiptar..

Bleona Qereti është nga ato personazhe që gjithnjë ka ditur që të tërheqë vëmendjen dhe të marrë sytë e publikut.Edhe pse shpesh është kritikuar për zhv eshjen e saj të tepruar hera-herës, ajo vlerësimet që mënyrën e drejtpërdrejtë të të thenit të gjërave, i ka marrë gjithmonë.Ju ft0jm te shtypn1 v1de0n me p0shte:

Së fundmi, ajo ka treguar arsyen e vërtetë të nda rjes së saj nga bashkëshorti, Gani.“Kam folur haptas për Ganin, sepse, është një li dhje e cila u prish për shkak të karrierës time, por, ishte një prishje me koncensuz, sepse, unë doja të ndiqja një ëndërr timen dhe Gani ka qenë shumë i mirëkuptueshëm për këtë fakt dhe më tha “Bleona nëse ti nuk shkon në Amerikë për të arritur ëndrrën tënde, ti do rrish në shtëpi dhe do më urr esh, do gatuash, do shohësh lajmet si grua shtëpiake, dhe do shikosh njerëzit tjerë që po e jetojnë ëndrrën tënde, kështu që nuk ka sens të rrish e martuar me mua kur ti ke një ëndërr” dhe kur e kam parë që është kaq i mirëkuptueshëm unë lirshëm flas mirë për të”, është shprehur Bleona.

E pyetur nëse do bashkohej përsëri me të, Bleona ka dhënë një përgjigje të prerë: “Jo, nuk kam ndërmend të kthehem me të, pasi, gjërat kur mbarojnë-mbarojnë. Ai është prapë në jetën time, por, në një tjetër formë, që futet brenda idesë së “familjes”.