Djali sapo u martua ikën në emigrim, por nëna e tij i bën nuses të pabėrën

Djali sapo u martua ikën në emigrim, por nëna e tij i bën nuses të pabėrën.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Një djalë i ri i cili është martuar vetëm pak kohë më parë, ka marrë vendimin e vështirë dhe është larguar në em igrim. Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, vjehrra kishte filluar të shf ry tëzonte nusen për të gjitha punët e shtëpisë dhe për ba gëtitë dhe kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak dhe i ka treguar të shoqit.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

I riu ka folur me nënën dhe ajo i ka thënë se është e pa fuqishme dhe se nusen e ka marë për punë. Por përgjigja e saj ka bërë që djali të urd hërojë nusen të shkojë në shtëpinë e saj në qytet derisa të dilnin do kumentet.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…
v1de0