Çka po paralajmëron autorja e emisionit ”Përputhen”?

Çka po paralajmëron autorja e emisionit ”Përputhen”?Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Olsa Muhameti ka paralajmëruar diçka të re.
Përmes një videoje në pr ofilin e saj zy rtar në Instagram, Olsa njoftoi se do e la nsojë edhe një projekt të ri.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ajo tha se do të ndodh për herë të parë në Shqipëri një program i f ormatit të tillë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…
Olsa Muhameti, zbuloi se projekti i saj është në përgatitje e sipër dhe do la nsohet me 28 shkurt të këtij viti.

Theksojmë se, ajo shtoi se programi i ri nuk ka të bëjë asgjë me ”Përputhen”, dhe ”Përputhen 40”, megjithatë nuk zbuloi detaje më shumë./Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…