Afrim Muçiqi: Të mbahen dasmat ose s’do të lejohet puna e bîzneseve tjera

Afrim Muçiqi: Të mbahen dasmat ose s’do të lejohet puna e bîzneseve tjeram.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Afrim Muqiqi nga Oda e Hotelerisë dhe Tu rizmit thotë se pranojnë dhe do të respektojnë masat e reja të qeverisë së Albin Kurtit. Qeveria sot mori vendim për mbyllje të ga stronomisë për 11 ditë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Ne do ta re spektojmë këtë vendim të Ministrisë të cilin e ka pru mirëpo ne si departament i estradës pranë Odës Hoteliere të Kosovës sapo u ktheva nga takimi ku e kishim një mbledhje ur gjente me gjithë estradën e kryeqytetit”, tha Muçiqi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Kemi kërkesat tona dhe vendimin që kemi marrë sot që do t’i adr esojmë nesër të ministri Vitia. Pasi mbyllja është bërë z yrtare atëherë në momentin kur të hapet s’do të tolerojmë që të hapen b izneset tjera dhe ne të a nas hkal ohemi. Por nëse hapet do të hapet për të gjithë apo duhet të mbyllet për të gjithë. Kjo është kërkesë de cidive”, theksoi ai për RTK’në.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…