Acarohet situata, Noiziy dhe Meriton Mjekiqi sërish me ofendime të rënda për njëri-tjetrin

Ac arohet situata, Noiziy dhe Meriton Mjekiqi sërish me o fendime të rë nda për njëri-tjetrin.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

V arrosi publikoi pak ditë më parë këngën e tij më të re, “Flamma”, e cila ishte një diss për gjithë reperët e rinj. Por përveç reperëve, Va rrosi përmend në këngë edhe moderatorin Meriton Mjekiqi, me të cilin prej kohësh labeli/OTR është përfshirë në një d ebat vi rtual. Ndonëse gjërat mes tyre u duk se u qe tësuan për një moment, tashmë ka nisur sërish sherri mes grupit dhe Mjekiqit.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…

Ky i fundit ka njoftuar se së shpejti do të ketë të ftuar në programin e tij reperin/Esc/obars, të cilin Noizy e ka pasur mik disa vite më parë, por tashmë nuk flasin më. S igurisht që grupi/OT/R nuk e ka pritur mirë këtë ftesë, duke qenë se në Gjoni/Black janë ftuar shpesh reperë që kanë pasur deb ate me Noizy-n dhe i kanë bërë d i s s në emision. Përveç kësaj Gjoni/Black ka hedhur thu mba për Noizy-n përmes disa postimeve në Instagram.Ju ft0jmë të nd1qni v1de0n më p0shtë…