Xhavit Haliti i bën thirrje publike Edi Ramës: Kryeministër na ndihmo të lutem që ta…

Xhavit Haliti i bën thirrje publike Edi Ramës: Kryeministër na ndihmo të lutem që ta…Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n..

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Xhavit Haliti, i ka bërë thirrje publike kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama.Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n..

“Vëlla i dashur Edi, kryeministër i Shqipërisë, marrë parasysh gj endjen e rë ndë në Kosovë me pa ndeminë C0VíD, dhe në anën tjetër, neglizhencën e institucioneve të vendit për të s iguruar vaksínën, të bëjë thirrje që të hapni disa qendra vaksínimi për të gjithë qytetarët e Kosovës”, ka shkruar Haliti, përcjellë “Bota sot”.Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n..