Vali Corleone: I kam pasur 1 mijë femra të martuara për 1 javë në krėvatin tim

Vali Corleone: I kam pasur 1 mijë femra të martuara për 1 javë në krėvatin tim.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Është rikthyer në shfaqjen televizive Vali Corleone. Ai ka qenë pjesë e emisionit n’Kosovë/Show.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

I pyetur për shumë çështje, ndër të tjera tha se ai e kontrollon botën dhe se taksën me Serbinë e v enosi ai dhe ishte pr opozim i tij, por që Qeveria e Kosovës e votoj. Ai ka folur edhe për ‘raportet’ me Donald Trump dhe shumë emra tjerë të famshëm.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…