Tjetër skåndal : Ish i dashuri i Bora Zemanit flet për tradhëtin e saj “E kapa mat me…

Tjetër skåndal : Ish i dashuri i Bora Zemanit flet për tradhëtin e saj “E kapa mat me…Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Vini ka folur lidhur me Bora Zemanin, pas tre vitesh n darje. Vin Veli dhe Bora Zemani i dhanë fund m arrëdhënies së tyre rreth 3 vite më parë, nda rje që u komentua shumë në mediat rozë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

U a lu d ua se ish-çifti, prindër të një djali, vendosën që të përfundonin ro mancën e tyre disavjeçare për shkak të t radhtisë, por asnjëri prej tyre nuk i pranuan th ashethemet. Së fundmi, i ftuar në “Love from Tirana”, Dj i njohur foli për mar rëdhënien me moderatoren, duke treguar se ruajnë kontaktet mes tyre për hir të Arborit. per me teper ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..