Tea i tregoi të gjitha, Berati nxjerr skåndalin tjetër për ndarjen…

Tea i tregoi të gjitha, Berati nxjerr skåndalin tjetër për ndarjen…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Dje filloi te perdoret ap likacioni me i ri i Per’puthen ku aty do te tregohen te gjitha p rapaskenat,dhe te shfaqen te pathena te cilat nuk shfaqen one program.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Nje pjese ne kete ap likacion e ka edhe Tea Trifoni e cila kishte treguar sipas saj arsyen pse ishte ndare nga Bearti.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ne pergjithesi ajo ishte shprehur se lidhja kishte marre nje forme t ok s ike, Bearti shfaqte pasigu ri dhe xh eloz ne lidhje dhe se i rinte nga pas gjithe kohes dhe se te dy harxhonin shume kohe me njeri tjetrin.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..