Të gjithë nuk duan të ripërjetojnë/historinë Tea-Andi, por Mevlani qenka i martuar në Gjermani? Ja ç’thuhet!

Të gjithë nuk duan të ripërjetojnë/historinë Tea-Andi, por Mevlani qenka i martuar në Gjermani? Ja ç’thuhet!Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ehhh po, po edhe ne të af terpar ty.al u habitëm kur mësuam fjalët për Mevlin e njohur se ka një h istori të “lënë pe zull” në Gjermani.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Burime të afërta për af t erp art y.al zbulojnë se konkurrenti që ka më shumë muaj në program, Mevlani në të vërtetë është i martuar në Gjermani me një shtetase gjermane për letra, pra jo me da shuri.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Së fundmi Mevlani pas 8 muajsh dek larohet vetëm për një vajzë në program, për Ledjanën. Shumë konkurrentë nuk e besojnë këtë ma rrëdhënie mes tyre ku i quajnë aktorë, si Antonela apo Eri i cili zbuloi se Ledjana i ka thënë që nuk ka ndj enja për Mevlanin dhe se pas dy javësh ata do dalin nga programi si çift.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..