Tani Është Me Lindën, Por S’do Ta BESONl Sa Femra Ka Pasur Edi Rama Para Saj.

Tani Është Me Lindën, Por S’do Ta BESONl Sa Femra Ka Pasur Edi Rama Para Saj.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama nuk është hapur shumë për jetën e tij pr ivate. Megjithatë, dihet se ai ka patur 4 femra në jetën e tij.

Shikojini më poshtë: E para është artistja Matilda Makoçi, me të cilën Rama ka edhe një djalë.

Më pas ai ka qenë i lidhur me një gjermane e quajtur Eva, por e cila si duket u irr itua shpejtë me Shqiperinë dhe e Ia politikanin…me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre