Ronaldo Ia Plotëson Të Gjitha, Ja Me Kë Argëtohet Georgina Në Charter Prîvat, Nuk Eshte Portugezi

Ronaldo Ia Plotëson Të Gjitha, Ja Me Kë Argëtohet Georgina Në Charter Prîvat, Nuk Eshte Portugezi

Modelja Georgina Rodriguez ka n darë me më shumë se 22 milionë ndjekësit e saj në Instagram udhëtimin e saj të fundit dhe eks trav aga nt në një avion pr ivat.

Postimi i hi/spaniko/argjentinases nuk ka vonuar shumë për t’u bërë vi ral në rrjet.

Në përzgjedhjen e fotove gruaja e Cristiano Ronaldos shfaqet e përput hur në mënyrë të përkryer e veshur marka luksoze/Dior.

Nga ana tjetër, Gergona shfaq edhe anën e sa femërore.

Ajo tregohet shumë e përkushtuar ndaj vajzës së saj Alana Martina dhe tre të vegjëlve të Cristiano Ronaldo, Cristiano Jr, Eva dhe Mateo. Ronaldo mungon, por thjesht bëhet fjalë për një “tradhti” brenda familjes, përkushtimi për fëmijët.

Në një intervistë të fundit modelja rrëfeu se “ata janë përparësia e saj” dhe se, për këtë arsye, ata nuk kanë kujdestare fëmijësh.