Nënës Shqiptare i v’des djali hastret, Ja çka i ndodhi mbi ark/iv/olin e djalit saj!

Nënës Shqiptare i v’des djali hastret, Ja çka i ndodhi mbi ar/kiv/olin e djalit saj!Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Si pa sojë e -Covid ka v dekur një 25 vjeçar nga fshati Stralin e epërme ku dhe tani per momentin u dergua per banesen e fundit.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Burime të MaksonOnlinePortali mësojnë se i riu është Agimi dhe u go dít nga Covid për vd ekje për vetem 24 orë. Ngj arja ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Gjithashtu mësohet se ai është djalë hastreti, i cili ka lënë pas edhe dy vajza.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Familja e 25 vjeçarit është nga fshati Stralin e epërme dhe sot duke derguar Arbenin per ne banesen e fundit ndodhi e pa pritura…

Ishin grubulluar te gjith te familjes dhe po prisnin nëna e Arbenit te largohet nga a r ki vo li, por ajo qka ra ne sy ishte se nëna nuk po levizte mbi ar kivol dhe pernjeher ajo pikoi ne tok.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Të gjith vrapuan duke menduar se ajo u el ivanos por me pas e kuptuan se ajo me nuk merrte f rym dhe se ju bashkua Agimit në botën e pa v d ekshme… Shiko se si Rrefen kusheriri Arbeni mes loteve ne sy ket ngja rje te r end sot qe tr on diti mbar shqiptarin/ Burimi/ MaksonOnlinePortali Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..