Nëna 70 vjecare lindi dy binjakë – por 6 vjet më vonë ajo pranon se nuk ishte ashtu sic e kishte menduar

Nëna 70 vjecare lindi dy binjakë – por 6 vjet më vonë ajo pranon se nuk ishte ashtu sic e kishte menduar
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Në vitin 2008, në moshën 70-vjeçare, Singi lindi femijet Akashvani dhe Barsaat nëpërmjet lindjen ce zariane, pasi kishte d uruar tetë muaj. Binjakët kanë lindur parakohe dhe që të dy (vajza dhe djali) peshojnë 3 kilogramë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Mje ku gjinekolog deklaroi: “Unë u tr ondita kur kjo zonjë në moshë më tha se ishte shtatzënë dhe kur e sollën tek unë ajo ishte me u jera te pl asura, me d hi mbje dhe ishte e pa vetëdi jshme.”Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..