Labi: Kur unë kam dalë në prótesta, estrada kanë nejt nër jorgan

Labi: Kur unë kam dalë në prótesta, estrada kanë nejt nër jorgan
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Prej sot pritët që vendi ynë të mbyllet për 12 ditë, por ka shumë që po e k undërshtojnë këtë propozim.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

E më së shumti janë ga stronomët, të cilët edhe kanë pë suar hum bje të mëdha gjatë pa ndemisë, shkruan Indeksonline.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Dikur kundër m asave për mbyllje ishin edhe këngëtaret, ku ndër ta veçohej më së shumti Labinot Tahiri.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Në një intervistë për Indeksonline, këngëtari Labinot Tahiri tha se nuk do të merret më me këtë punë, sepse kur ai ishte në p rotestë, estrada kanë nejt të qetë dhe ner jorgan.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..