Kjo nuk mendohej kurrë prej saj! Sonte s’ka gjumë kur të shihni Alketën e zhvėshur në shtr…

Kjo nuk mendohej kurrë prej saj! Sonte s’ka gjumë kur të shihni Alketën e zhvėshur në shtr…

Ajo gjithmonë ka qenë e rez ervuar në jetën private, madje asaj i kanë munguar edhe fotot artistike që e ek spo zonin të zh.veshur apo në momente më in.time.Ama Alketa Vejsiu ka vendosur të th yejë rregullat dhe bashkë me ta edhe rrjetin.Moderatorja aq e dashur për pu blikun shqiptar ka realizuar një s et fotografik, ku shfaqet më j os hëse se kurrë, edhe në dhomën e gjumit.

Alketa ka pu blikuar një foto në Instagram, ku duket e zh.veshur dhe në sh trat. Fotoja është padyshim artistike dhe Alketa duket e mrekullueshme.Por imazhi ka çud itur fansat, të cilët janë mësuar ta shikojnë Alketën si vajzën “fanatike” që nuk ek spozon më shumë se “ç’duhet”

Alketa ka pu blikuar një foto në Instagram, ku duket e zh.veshur dhe në shtr at. Fotoja është padyshim artistike dhe Alketa duket e mrekullueshme.Por imazhi ka çud itur fansat, të cilët janë mësuar ta shikojnë Alketën si vajzën “fanatike” që nuk ek sp ozon më shumë se “ç’duhet”