“Ishte shumë xheloz dhe donte te me”/ ‘Zbërthehet’ Tea, tregon gjithçka për ndarjen e saj të bujshme nga Bearti: Ne Stamboll ai me.

“Ishte shumë xheloz dhe donte te me”/ ‘Zbërthehet’ Tea, tregon gjithçka për ndarjen e saj të bujshme nga Bearti: Ne Stamboll ai me.

Ish-konkurrentja e ‘Përputhen’, Tea Trifoni ka vendosur që ta tregojë vet gjithçka rreth ma rrëdhënies me Beartin dhe nda rjen e tyre të papritur. Në një rrëfim ekskluziv për ap likacionin ‘Përputhen’, Tea ka treguar se xhelozia dhe pa siguria e Beartit e ktheu lidhjen e tyre t oksike.

Ish-konkurrentja është shprehur se ajo dhe Bearti nuk ndaheshin për asnjë moment nga njëri-tjetri dhe ndonëse në fillim i pëlqente kjo, më vonë kuptoi që ishte e gabuar.Shi v1de0n me p0shte