Habit e reja me fjalët: S’e dua shkollën fare, dua të rri në shtëpi e burri të punoj për mua.

Habit e reja me fjalët: S’e dua shkollën fare, dua të rri në shtëpi e burri të punoj për mua.Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n

Kur Madison Dastrup mbaroi shkollën e mesme ajo nuk filloi të plotësonte for mularët e aplikimit për kolegj ose të aplikonte për punë.Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n

Ajo u fejua në moshën 18 vjeç dhe u martua në 19 vjeç.Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n

Në moshën 21-vjeçare Madison dhe burri i saj mirëpritën vajzën e tyre të parë Ellie Louise.Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n

Madison tani e konsideron veten një shtëpiake, duke kaluar ditët e saj duke gatuar, pastruar, q epur, rregulluar, si dhe duke u kujdesur për f inancat e familjes duke qenë nënë ndërsa burri i saj shkon për të punuar.Ju ft0jmë të nd1qn1 më p0shtë v1de0n