Gjyshja Kosovare merakli e BMW’së.

Gjyshja Kosovare merakli e BMW’së.

Një gjyshe shqiptare është bërë hit në internet, derisa shihet duke e shtypur g azin e një veture BMW dhe duke bërë zhurmë të madhe.Padyshim se BMW është marka më e dashur e veturave për shumicën e njerëzve në botë.Shoferë të rijnë dhe jo vetëm, janë a p asi onant të veturave të BMW’së, pasi që ato njihen edhe për shpejtësinë e madhe që kanë.

E fanse e flaktë e BMW’së, duket se është edhe një gjyshe shqiptare nga Kosova, e cila është bërë hit në internet.Në një video të publikuar në ‘Marakli t’kerreve’, shihet një e moshuar duke u ulur në një BMË M dhe më pas shtyp gazin duke shk aktuar zhurmë të madhe.Në pamje ajo duket që është shumë fanse e fl aktë e veturave e sidomos e BMW’së dhe mënyra si i jep gaz, është bërë vi rale në internet.