Dogji te shoqin dhe vjehrren per dashnorin, nusja shqiptare merr dënimin e jetës, por ja cfare i ndodh te dashurit..

Është marrë vendimi për Hysnie Hoxhallarin e cila ak.uzohet për vr.asjen dhe më pas dje.gien e burrit dhe vjehrrës së saj. Ajo është dë.nuar me 35 vite b.urg, ndërkohë që gjykata ka dë.nuar me b.urg për.j.etë të dashurin e saj, Kasem Pirjasin.

Pikërisht kjo lidhje jashtëmartesore dys.hohet se ka çuar në kr.imin e dyfishtë të ndërmarrë nga nusja e shtëpisë 32-vjecare në bashkëpunim me të dashurin e saj 26-vjecar nga Fieri. Ngjarja ndodhi ne vitin 2018 në lagjen “24 Maji” teksa 73-vjeçarja Salke Hoxhallari dhe djali i saj 43 vjeçar, Olsi Hoxhallari u gjetën me shenja dhe të dj.egur në banesë.