Dalin pamjet nga prapaskena/ Geljani –Sarës: “Rri në distancë se jam i lidhur”.

Dalin pamjet nga prapaskena/ Geljani –Sarës: “Rri në distancë se jam i lidhur”.
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Në p untatën e sotme të Për’puthen është transmetuar takimi i parë mes Sarës dhe Geljanit.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Gjithçka pë rfundoi shpejt pasi Sara vuri re një sh enjë në qafën e Geljanit dhe e konsideroi si mungesë respekti, ndaj zgjodhi të largohej nga takimi.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

“S’do të dalë në takim, të mos dali. Po mos të më bëjë mua sk ena. Po të ishte e thi thur, nuk do e nxirrja q afën kështu, e fshihja. Ka ardhur me qëllime të qarta, me mua nuk ecën. Me djemtë e tjerë të bëjë çfarë të dojë”, tha Geljani pas largimit të Sarës.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ndërsa në fillim të takimit, kur nuk e dinin se po xhirohej, Geljani i tha: “Rri në distancë se jam i lidhur”, për të cilën tha në studio se ishte thjesht një b atutë e përdorur për momentin.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..