Bearti i kthehet Teas: Nuk e prita që më shet për 3.99 euro.

Bearti i kthehet Teas: Nuk e prita që më shet për 3.99 euro.

Tea Trifoni është rikthyer në qendër të vëmendjes me lëvizjen e fundit.

Ajo ka treguar hi storinë e ndarjes së saj nga Bearti në p latformën më të re me p agesë të ap likacionit “Përputhen”, aktivizimi i të cilit bëhet kundrejt një pa gese prej katër eurove.Shih v1de0n

E duket se Bearti e ka përcjellë pr ononcimin e Teas i cili nuk i ka pëlqyer aspak.

Ai duket se është detyruar të dalë nga natyra e tij e heshtur dhe aspak p olemi zuese për të dhënë përgjigjen e tij.Shih v1de0n

Përmes Instagramit, ai mes tjerash është shprehur i zhgënjyer që Tea e ka “shitur për 3.99 euro” duke a luduar kështu në çmimin e aplikacionit të “l ansuar në IOS dhe PlayStore”.

‘Nuk i dua d ramat dhe nuk i dua njerëzit të hynë në pr.ivatësinë time, për këtë arsye kam qëndruar i heshtur jo se nuk di e skam çka me fol.

Meqenëse Tea luan kartën e vi.ktimës përsëri edhe me mua, yani është radha ime të flas se nuk është ashtu” – shprehet mes tjerash Bearti.

Postimi duket të jetë vetëm pa ralajmërim pasi është shoqëruar me një numërim prapa në mesnatën e nesërme, atëherë kur me gjasë, ai do të publikojë një video me të gjitha detajet e v ersionit të tij të nda rjes nga Tea.Shih v1de0n