Si Mundi?! 32-Vjeçarja Nënë E Tre Fëmijëve Ftoi Dy Djem Nga 14 Vjeç Dhe Më Pas E Béri Me Ta Në Krėvat: Fëmijët E Saj Ishin Në….

Si Mundi?! 32-Vjeçarja Nënë E Tre Fëmijëve Ftoi Dy Djem Nga 14 Vjeç Dhe Më Pas E Bėri Me Ta Në Krėvat: Fëmijët E Saj Ishin Në….

Një 32-vjeçare ka dalë para gj yka tës në Angli, pasi ak uz ohet se ka kr yer mar r dhënie se ks uale me një 14-vjeçar.

Mediat e huaja bëjnë me dije se Teah Vincent, 32 vjeç, nëna e tre fëmijëve jo shi dy 14-vjeçar, të cilët ishin duke luajtur futboll para shtëpisë saj, të cilët i ftoi në shtëpi dhe u ofroi atyre ujë.

Mësohet se teksa ishin duke biseduar ajo thirri një nga fëmijët në dhomën lart dhe e kishte de tyruar që të kr yenin m arr ëd hënie. sh1k0 pa,mjet1 e pl0ta me p0shte dhe ju ha,pet