‘Pamje apokali ptike nga Saranda Toka po fundoset, jepen shpjegimet ja çfarë po ndodh’

‘Pamje apokali ptike nga Saranda Toka po fundoset, jepen shpjegimet ja çfarë po ndodh’

Tjetër fun dosje e tokës pranë ish-mi nierës së kripës ra portohet sot në Dhrovjan. Gazetari, Thoma Nika r aporton se një gropë e dytë e krijuar në afërsi të ish-min ierës së kripës në Dhrovjan. Shkak është bërë dukuria e vazhdueshme e fun dosjes t e k tonike.

Burimet zyrtare thonë se gropa e dytë e krijuar për këtë shkak, shtrihet në një sipërfaqje rreth 20 metër katrorë dhe me thellësi rreth 4 metra. Gr opëzimi i dytë gjendet rreth 10 metra në lindje të të parës, e shfaqur më 15 marsin e këtij viti.

Procesi i fu ndosjes që vijon, është edhe një apel që strukturat speciale e përgjegjëse të veprojnë, përpara se të jetë vonë. Fotot e fu ndosjes janë publikuar nga gazetari Thoma Nika në pro filin e tij.