“Një TRAGJEDl e heshtur”! Valbona ka 3 FËMlJË por nuk dihet kush është BABAl i tyre. Cili është SEKRETl që po e përndjek ndër vite?

Valbona Selimllari është një nga personazhet më të dashura për publikun, që gëzon simpatinë dhe respektin nga të gjithë. Ajo njihet edhe për bukurinë e saj ndër vite, ku nuk di të pIaket asnjëherë. Por ajo që ngjaII më shumë kuriozitet nga të gjithë është jeta e saj private që në mënyrë hermetike ajo është përpjekur ta mbajë sa më të fshehtë dhe larg mediave.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Me kohë ajo ka ekspozuar fëmijët e saj në publik, sidomos dy djemtë dhe pak më rrallë vajzën e saj. Por pikëpyetja më e madhe është bashkëshorti i saj. Më herët ajo ka rrëfyer se është një nënë shumë e përkushtuar dhe se ka vendosur që fëmijët të mbajnë mbiemrin e saj. Por asnjëherë nuk ka dashur të flasë për identitetin e babait të fëmijëve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Nëpër media është aluduar se bashkëshorti i saj është një biznesmen dhe investitor shumë i fuqishëm në prodhimin vendas. Thuhet se ata janë njohur në fillim të viteve 90-të por ata nuk kanë bërë asnjëherë një dalje pu/blike bashkë. Edhe pse Valbona ka qenë e preferuara e mediave dhe publikut, çuditërisht askush nuk ka g uxuar ose gjithkush ka dashur të respektojë dëshirën e ish-Miss Albania për të mos përmendur me kë jeton. Ky “s ekret” i Valbona Selimllarit, që po e përndjek në media prej kohësh, në vetvete duke se mbart dhe një nga “tr agjdeitë e saj të heshtura” që me aq sforco mundohet t’ia fshehë prej shumë vitesh pu/blikut. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT