Një dashuri si nëpër filma:U lidhën bashkë e pastaj u ndanë, çifti shqiptar bashkohet prapë bashkë pas 11 vitesh..

Kandidati për deputet i PD-së Ivi Kaso së bashku me bashkëshorten e tij Sonila, si rrallë herë kane rrëf.yer historinë e tyre të dashurisë si nëpër filma.Ata u dashuruan dhe u lidhën në gjimnaz, më pas filluan universitetin Sonila në Itali dhe Ivi në Greqi. Mbajtën 1 vit lidhje në distancë, më pas Ivi shkoi tek e dashura në Itali. Por pas një viti qëndrim aty, ata u nd anë dhe nuk u panë për 11 vite me radhë, tregon Sonila ne “E Diela Shqiptare”.Fati deshi që ata të rit.akoheshin në dasmën e mikut të tyre të ng ushtë, ku u ridashurian sërish.Ju ft0jm te nd1qn1 v1de0n me p0shte: