Naimi Tregon Se Si Shoku I Kërkoi T’ia Prezantojë Mihrijen Per Nje Nåte

Naimi Tregon Se Si Shoku I Kërkoi T’ia Prezantojë Mihrijen Per Nje Nåte

Naimi tregon se si s hoku i kërkoi t’ia prezantojë Mihrijen per nje n ate . Jo të pakta janë ra stet që një mik i kërkon dikujt t`i prezantojë një vajzë që e pëlqen, dhe i tillë ka qenë edhe ra sti i Naim Abazit disa vite më parë.

Gjatë kohës që ai ishte ende në një lidhje me Mihrije Brahën, një mik i kërkoi t`i prezantonte këngëtaren. per me teper me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te