Meriton Mjekiqi zbulon si nisi konflikti me Noizy-n dhe telefonatën që mori nga Londra??

Meriton Mjekiqi zbulon si nisi konflikti me Noizy-n dhe telefonatën që mori nga Londra??
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Meriton Mjekiqi dhe Noizy kanë qenë nga emrat më të përfolur në rrjete sociale kohët e fundit. Mes tyre ka pasur shumë p ërpl asje virtuale dhe gjithçka u duk se nisi pas një ‘freestyle të Big Kik’, i cili doli kundër Noizy-t. Mirëpo s ituata ishte sërish e paqartë dhe nuk u kuptua përse u përfshi edhe Meritoni në këtë d ebat mes reperëve.

Së fundmi Meritoni ishte i ftuar në emisionin “NIN”, ku ka treguar se si nisi gjithçka me Noizy-n.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..