‘’Ledio të lutem’’, njihuni me familjen e regjisorit të Arian Çanit

‘’Ledio të lutem’’, njihuni me familjen e regjisorit të Arian Çanit

“’Ledio të lutem’’ është shprehja e pike e emisionit ‘Zonë e Lirë’ të Arian Çanit. Mirëpo, gjithnjë besoj jemi bërë ku rioz për të ditur se kush është Ledio, zërin e të cilit e dëgjojmë çdo të premte në emision.

Regjisori i Çanit është një nga personazhët më diskretë në radhët e të emrave të njohur shqiptar. Ai ka qenë prapa ske nës që në ditën e parë kur ‘Zonë e Lirë’ ka nisur transmetimin e saj.
Ledio madje as nuk pr ononcohet në rrjete sociale, ku nuk poston foto. Por kush është familja e regjisorit të njohur?

Bëhet me dije se bashkëshortja e tij është dietologia-nutricioniste Rolina Naco, e cila ka preferuar të kundërtën nga i shoqi.
Ajo herë pas here publikon në rrjetet foto mes të dyve, madje dhe me vajzën e tyre të vogël por duke respektuar në maksimum dëshirën e të shoqit për të mos e zb uluar portretin e tij.