Historia prėkëse e 29-vjeçares: Burri më bëri presion të bëja se,k,s me një tjetër mashkull, tani ai

Historia prėkëse e 29-vjeçares: Burri më bëri prėsion të bëja s,ek,s me një tjetër mashkull, tani ai

Pasi më bëri pr.esion që të bëja se.ks me një tjetër burrë, bashkëshorti e përdori këtë fakt që të kr yente m arrëdh.ënie me një grua tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni ma.rketingun shfaqen pamjet

Kështu e nis letrën një 29-vjeçare drejtuar p sikologes të “The Sun” ku i shkruan për s hqetësimin që ka dhe i kërkon një mendim./Pak sekonda pasi ta kaloni ma.rketingun shfaqen pamjet