Gruaja I Gjen Burrit Foto Të Të Dashurës Në Telefon, Veprimi I Saj I Ia Të Gjithë Me Gojë Hapur.

Gruaja I Gjen Burrit Foto Të Të Dashurës Në Telefon, Veprimi I Saj I Ia Të Gjithë Me Gojë Hapur.

Janë të shpeshta r astet kur femrat bien vi ktima të rrjeteve sociale, e sidomos kur kanë bërë foto apo video n udo.

Një vajzë e cila ishte Iidhur me një burrë të martuar, është f rikësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto Ia k uriq në telefonin e të shoqit dhe e kërc ënon se do t’ia publikojë në rrjet.

Ajo i është drejtuar ps ikologes së The/Sun për t’i kërkuar një këshillë dhe mendim se si duhet të sillet në këtë r ast… sht1p p0shte dhe ju del v1dj0 e saj