EDHE REJA E GILIT NË DUBAI, SJELL FOTO TË ‘ZJARRT’ NË BÎKINI….

EDHE REJA E GILIT NË DUBAI, SJELL FOTO TË ‘ZJARRT’ NË BÎKINI….
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Herolina tanimë thuajse po njihet nga një ma së e gjerë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Falë lidhjes me djalin e Ilirit dhe Gilit ajo u bë e përmendur mjaft shumë në mediat rozë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Është aq moderne saqë di si të kthejë venendjen kah vetja, pa u munduar shumë.

Bukuroshja ka sjellë foto sot nga Dubai, meqë ra st mori mjaft vëmendje.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

E në anen tjetër Roberti vazhdon të mos je të i ek spozuar në mediat rozë.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Me gjasë po i mjafton aktiviteti i të dashurës./Kosovarja/Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..