“E Bëra Me Shefin 58 Vjecar, Nuk E Dija Se Eshte Aq I Forte” Rrefen Vajza E Re.

“E Bëra Me Shefin 58 Vjecar, Nuk E Dija Se Eshte Aq I Forte” Rrefen Vajza E Re..

Një studente, e cila ka rënë në dashuri dhe ka për partner, një burrë 30 vite më të madh se ajo, rrëfen të gjithë pa ragjyk imet që është ndeshur.
Vajza, 28 vjeçe, nga Roma, u takua për herë të parë me partnerin e saj aktual, 58 vjeç, nga Berni i Zvicrës, në një restorant të vendlindjes së saj ја dhe filluan te dashurohen. Me pastaj ajo rrefen se si ishte nata e pare e tyre kur … реr mе tереr apo v1de0n ne vаzhdim dhe n diqni раmјеt e saj