E Akuzoi Se Ndante Çifte, Këngëtarja Reagon Ashpër Ndaj Xhensila Peres: Mbaj Burrin Tënd Se…

E A kuzoi Se Ndante Çifte, Këngëtarja R eagon As hpër Ndaj Xhensila Peres: Mbaj Burrin Tënd Se…
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ish-banorja e Big/Brother Xhensila Pere bëri një deklaratë për këngëtaren e njohur si Xheisara.E ftuar në emisionin “Ekspuls”, ajo tha se ishte zhg ënjyer nga Xheisara se “nuk më pëlqen që bëhet gjithmonë sebep për nd arje çiftesh”.Deklarata e saj ka të bëjë me lajmet që qarkulluan një vit më parë se këngëtarja ka ndërhyrë mes Romeo Veshajt dhe Jonida Maliqit.…

Xheisara ka reaguar as hpër në rrjetet sociale, duke i thënë që të mos bëjë si Nënë TerezaE di që të gjithë jeni të habitur më përgjigjen e Xhensilës tek #EXPULS. Askush, nisur dhe nga unë, nuk e priste që mikja imë prej shumë vitesh të tregohej kaq e sinqertë në atë lloj forme. E dashur Xhensila! Bën mirë të heqësh dorë nga të qenurit Nënë Tereza dhe me rakosu për burrin të nd dhe lej burrat e botës se e gjejnë direkt ngus hë llimin!”,- ka shkruar ajo.…Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..