Djali 2 vjecar refuzon te ece, ja zgjidhja e zgjuar e babait qe pershendetet nga miliona njerez..(VIDEO)

2 vjeçari refu.zo.n të ecë, zgjidhja e zgjuar e babait përshendetet nga miliona prindër.Gjithkush që ka një fëmijë ka përj.tuar situata të v.ësh.tira kur fëmija është i lo.d.hur.Shpesh prindërit përpiqen të blejnë shpejt dhe me efik.asitet .Nënat dhe baballarët i njohin mirë fëmijët e tyre dhe kjo përfshin të dish se cilat tr.uke do ta sjellin fëmijën në një gjendje më të mirë, por nganjëherë ata duhet të përdorin zgjidhje të reja dhe të pazakonta Sidomos kur durimi i të rriturve është gjithashtu në limitin e saj..JU FT0JM TE SH1K0N1 V1DE0N ME P0SHTE: