Befason Me Rrefimin Arjan Konomi, Tregon Pse Nuk U Martua Dhe S’ka…

Befason Me Rrefimin Arjan Konomi, Tregon Pse Nuk U Martua Dhe S’ka…

Arjan Konomi është një nga personazhet më të dashura në Shqipëri. Atë e kemi parë në rolin e op inionistit në ”Perputhen”.Shpesh herë ai de ba ton dhe madje edhe qa u kur u zbulua se Tea dhe Andi kishin bërë sikur ishin çift.

Por së fundmi Arjan Konomi në një intervistë ka treguar më shumë rreth j etës së tij personale.Në emisionin ”KoshijaShow” ai tregoi se nuk është i martuar dhe me sa la të kuptohej nuk ka asfemije… sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e tij e pl0te