Tha Se Ka Ndar/Burrat Nga Gratë/ Këngëtarja Shqiptare I Kthen Përgjigje Xhensila Peres: Shiko Burrin Tënd Ti

Tha Se Ka Ndarë/Burrat Nga Gratë/ Këngëtarja Shqiptare I Kthen Përgjigje Xhensila Peres: Shiko Burrin Tënd Ti
Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Mes dy vajzave bukuroshe të showbizit, moderatores Xhensila Pere dhe këngëtares Xheisarës ka patur një z ënkë Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

së fundmi. Gjithçka ka nisur nga in tervista e Xhensilës në emisionin “EXPULS” në Rtv Ora. Kur u pyet nga gazetari Ronaldo Sharka në lidhje me personazhin e njohur më zhgë njyes, ajo tha emrin e këngëtares Xhesaira… Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..