Sinan Hoxha Habit Me Fjalët/ Jam Në Pikë Të Hallit, Më Kanë Mbaruat Të Gjitha Lekët: Si Do Bëj Tani Me Dy Fëmijë Unë.

Sinan Hoxha Habit Me Fjalët/ Jam Në Pikë Të Hallit, Më Kanë Mbaruat Të Gjitha Lekët: Si Do Bëj Tani Me Dy Fëmijë Unë.

Sinan Hoxha, këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, është shprehur se gje ndja e zgjatur e periudhë së pand emi së ka ndikuar jo vetëm në anën emocionale por edhe atë f inanciare.

Ai është shprehur që artistët janë shumë të pr ekur nga e gjitha kjo s ituatë e duhet bërë dicka sa më parë. Ndër të tjera, ai thotë që ka harxhuar paratë që kishte mbledhur gjatë gjithë këtyre viteve. Ai ka … per me teper sht1p me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te e tij