SHlKONl se çka ju thotë Vjehrrëve nusja në DlTËN e dasmës (PAMJE)

Nusja iu ben befasi vjehrrive ne diten e dasmes, ja cka u thot para te gjithëve. Nusja ne diten e dasmes se saj kap mikrofonin per te iu bere nje surprize prinderve dhe vjehrrive te saj, shkruan Lajmeflesh. Nusja fillimit falenderon te pranishmit pastaj uron vjehrrit e saj qe kishin mbushur para dy jave 33 vjet martese, ndersa prinderit e saj po ne diten e marteses se saj mbushen 33 vjet martese. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU