Putin shpallet burri më s*ksi i Rusisë.

Putin shpallet burri më s*ksi i Rusisë.

Presidenti Vladimir Putin është zgjedhur si burri më se k s i i Rusisë.
CSondazhi përfshiu 1,000 bu rra dhe 1,000 gra në më shumë se 300 qytete ruse midis 22 marsit dhe 1 prillit.

Li deri i K remlinit u votua nga 18% e bu rrave dhe 17% e grave duke u bërë kështu I vetmi në listë që arriti sh ifra dy shifrore në s ondazhin e Super/Job .“Rusët ende e quajnë Vladimir Putinin më tërheqësin nga njerëzit e famshëm në vend. Në këtë fushë as aktorët, as atletët, as politikanë të tjerë nuk mund të garojnë me të.”, shkruhet në faqen/zyrtare.

Udhëheqësi mbajti një ep ërsi të nd jeshme me aktorët Dmitry Nagiyev, Danila Kozlovsky dhe Konstantin Khabensky, me vetëm 2-3 përqind të të an ketuarve që i konsideronin ata më tërheqës.
Rezultatet u bo tuan vetëm disa ditë pasi vendi mi ratoi një li gj që lejon Putinin të qëndrojë në pu shtet si president deri në 2036.